Hej Verden!

Al magt til det visuelle !!

26102461

Psykisk sygdom, handicaps, mobning, gruppepres, stress osv. har eksisteret lige så længe som mennesket har været til. Man kan vel fristes til at sige det var en uundgåelig bivirkning af evolutionen…

Mobning er et af tidens hotteste emner pga. bl.a. Fie Laursen & historien om Amanda Todds selvmord, men hvorfor netop lige nu? Hvorfor har det ikke altid været et top aktuelt emne, da det jo faktisk er et ældgammelt og altid aktuelt problem? Helt fra oprindelsen har det altid været “den stærkeste overlever”..

I denne højteknologiske & videnskabelige verden er det jo desværre sådan at vi skal se beviser, & vi bliver saftsusme og guddødme nødt til at have et ansigt at sætte på ordene. Historien i sig selv har ikke længere tyngde. Og ansigtet på dette problem skal da også helst være af et menneske, som vi ingen bevidste eller ubevidste fordomme har overfor. Ikke mange kan have ondt af og føle sig forarget på vegne af en utiltrækkende, psykisk syg, kriminel, farvet & udviklingshæmmet person….

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!