Al magt til det visuelle !!

Jeg undres…

Photobucket

Jeg fik i går et surt opstød som ingen mængde Galieve kan gøre noget ved – uanset hvor mange små hvide brandmænd de så sender derned…

Har fulgt “En af os”-kampagnen og tænkt tiden måske nu var kommet til vi “afvigere” var klar til at stå frem og være vores egen stemme og kæmpe vores egen kamp. Derfor blev jeg blogger & oprettede en Facebook side “Netværket“. Næste skridt var jeg så at udbrede budskabet – det valgte jeg jo så at gøre på PsykiatriFondens facebookside. Men hypihovsasasa!! PsykiatriFonden hvis politik er at udbrede forståelse og viden om psykisk sårbarhed og nedbryde tabuerne om disse slettede mit indlæg på få sekunder.

Hvem er i forkæmpere for, PsykiatriFonden? Tager man et kynisk og objektivt blik på jeres facebookside ser man udelukkende opslag af jer selv & anbefalinger af jeres organisation. Måske er det blot jeres politik, men den lugter lidt af überhellig glorificering for en organisation, der påstår at stå for det, i gør.

 

 

/Miss M
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Al magt til det visuelle !!